09/04
do 09/04
Dijete kao zagonetka
Dijete kao zagonetka: otkrivanje potencijala i izazova
Kategorije: Webinar
Oznake: Roditeljstvo

Pozivamo Vas na dvodnevnu edukaciju “Dijete kao zagonetka: otkrivanje potencijala i izazova”, Christopha Wiecherta – renomiranog međunarodnog pedagoškog stručnjaka i autora knjige “Rješavanje zagonetke djeteta: umijeće promatranja djeteta”, prevedene na više jezika.Promatranje djeteta je esencija pedagoškog rada te je moguće, uz vježbu, doći do mnogih otkrića u vezi potencijala djeteta te odgovora na izazove s kojima se dijete susreće.

Seminar je namijenjen svima zainteresiranima za odgojno-obrazovne teme.

Uz seminar polaznici će moći iskusiti specifični predmet “crtanje formi”, koje se koristi u pedagoško-terapijskom radu s djecom.


Poveznica za prijavu: https://forms.gle/iXYdr3h7UY8mfBPU6

Uz samu prijavu, za sudjelovanje je potrebno i izvršiti uplatu kotizacije u iznosu od 150,00 kn (20€).

Podaci za uplatu:
Savez waldorfskih institucija i inicijativa RH (SWI), pri Erste&SteierMaerkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka; IBAN HR3024020061100676627
Za uplate iz inozemstva SWIFT/BIC: ESBCHR22Dokaz o uplati, molimo Vas, pošaljite na e-mail: swi.croatia@gmail.com, a kao naslov maila napišite “Prijava za seminar” te u e-mail poruci navedite za koga se uplata izvršila.

Nakon seminara polaznici će dobiti na svoju e-mail adresu Uvjerenje o pohađanju stručnog usavršavanja.

O VODITELJU SEMINARA:
Nakon studija pedagogije i zemljopisa, 30 je godina bio učitelj u Waldorfskoj školi u Haagu. Za to vrijeme suosnivač državnog učiteljskog fakulteta Waldorf u Nizozemskoj. Dugogodišnji je član odbora Antropozofskog društva u Nizozemskoj. Zajedno s Ateom Koopmansom razvio je tečaj “Umijeće raspravljanja o djeci”.

Autor je knjige “Rješavanje zagonetke djeteta: umijeće promatranja djeteta”, prevedene na više jezika.
Od rujna 1999. voditelj je Pedagoškog odsjeka u Goetheanumu u Dornachu, Švicarska.

Oženjen je i ima petero djece.

Radujemo se Vašoj prijavi i susretu!*Vaši podaci će biti korišteni isključivo za potrebe organizacije seminara te su u skladu s GDPR zaštitom podataka dostupnih na web stranici SWI.

Datum & vrijeme

09/04
10/04/2021
17:30
150,00 kn

Lokacija

Online - putem Zoom aplikacije

Organizator

waldford
Savez waldorfskih institucija i inicijativa Hrvatska
091 648 3500
swi.croatia@gmail.com