25/05
sunce i djever
Sunce djever i Neva Nevičica

Za djecu od 8 godina na više

Tekst: Ivana Brlić-Mažuranić

Redatelj: Ivica Šimić

Scenografija i kostimi: Buga Marija Šimić

Glazba: Matej Meštrović

Dizajn svjetla: Domagoj Klasić

Savjetnica za glazbu: Ana Čorić

Fotograf: Mirko Cvjetko

Fotograf na probama: Domagoj Klasić

Producenti: Vitomira Lončar i Buga Marija Šimić

Priču priča: Buga Marija Šimić

Korona-kriza okrenula je naše živote naglavačke i pokrenula nas u novim smjerovima i novim inicijativama u suradnji s Muzejom grada Zagreba.

Naš projekt Mala scena online pokazao je da našu publiku sve više zanima pričanje priča (preko 600 tisuća pregleda!) i kocka je pala! Ivica i Buga, tata i kći, krenuli su u novu avanturu osmišljavanja predstave/priče i režije – online.

Sve je postalo online, zašto ne i režija?

I tako je počelo…

A onda se priči oko slavne bajke Ivane Brlić-Mažuranić „Sunce djever i Neva Nevičica“, nakon trideset godina izbivanja iz Male scene, priključio Matej Meštrović i „odjenuo“ našu Nevu u glazbeno ruho, na samo njemu svojstven način!

Uz čudesnu glazbu i nesvakidašnje rekvizite, svima dobro poznata priča pretvorit će se u uzbudljivu, napetu avanturu u koji gledatelj ima priliku biti junak/junakinja i sudjelovati u radnji.

Našu ćete Nevu, koju priča Buga Marija Šimić, slušati bez daha, nasmijat će vas, uzbuditi, a vjerujemo i promijeniti pogled na čitanje priča.

Premda režirana online, ova je predstava, nakon Sportskog života letećeg Martina 2016. godine i odlaska u Kinu, povratak Ivice Šimića Maloj sceni.

Datum & vrijeme

25 svibnja, 2021
10:00
35 kn

Lokacija

Mala Scena
Medveščak 2, Zagreb

Organizator

mala-scena-logo
Mala scena
01 468 3352
info@mala-scena.hr