Biogaia

Zdravlje & Ljekarne
Broj Osvrta (0)
0.0/5
Ewopharma d.o.o, Zadarska 80, Zagreb
01 6646 563
logo

Sharing is caring:

Kratki info

BioGaia je inovativna švedska zdravstvena tvrtka i svjetski lider na području proizvoda koji sadrže L. reuteri. Ewopharma je švicarska tvrtka aktivna više od 60 godina te je nositelj ekskluzivne licence i distributer BioGaia proizvoda za Republiku Hrvatsku. Za više informacija posjetite www.ewopharma.hr

Mogućnost plaćanja

Ponuda

Zdravlje

O nama

BioGaia je inovativna švedska zdravstvena tvrtka i svjetski lider na području proizvoda koji sadrže L. reuteri. Ewopharma je švicarska tvrtka aktivna više od 60 godina te je nositelj ekskluzivne licence i distributer BioGaia proizvoda za Republiku Hrvatsku.

ewopharma logo mamateka
Za više informacija posjetite www.ewopharma.hr

Dobre bakterije L. reuteri Protectis

l. reuteri Protectis u BioGaia proizvodima su jedne od najbolje istraženih dobrih bakterija. O njihovoj velikoj znanstvenoj važnosti i učinkovitosti govori značajan broj studija provedenih tijekom više od 30 godina na različitim dobnim skupinama.

 

U skladu s prirodom

l. reuteri Protectis izolirana je iz majčinog mlijeka zdrave žene koja je živjela u skladu s prirodom u peruanskim Andama, daleko od kemikalija i toksina industrijaliziranog svijeta.

 

Priča o pet kapi

Svi znamo koliko teško može biti natjerati mališane da uzmu bilo što, ponekad čak i hranu. Srećom, BioGaia kapi su bez okusa i mogu se davati žlicom, na dojku ili se mogu dodati u majčino mlijeko, mlijeko u prahu ili vodu.. Samo pet kapi dnevno osigurava preporučenu dnevnu dozu L. reuteri – što je puno malih prijatelja u samo nekoliko kapi!

 

BioGaia i imunitet

Imunološki sustav jedan je od mehanizama kojim se naš organizam štiti od neželjenih reakcija. Čak 80% imunološkog sustava nalazi se u crijevima.

BioGaia proizvodi dolaze i u kombinaciji s vitaminom D. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalnih kostiju i održavanju normalne funkcije mišića. Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju kod djece.

 

BioGaia proizvodi

BioGaia proizvode možete pronaći u obliku kapi ili tableta za žvakanje (od 3. godine).

Tablete za žvakanje dolaze u dva okusa – naranča (s vitaminom D) i jagoda.

Osvrti

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pošaljite poruku

Upišite ime*
Upišite e-mail*
Upišite poruku:*