Biorela

Zdravlje & Ljekarne
Broj Osvrta (0)
0.0/5

Sharing is caring:

Kratki info

Za sve informacije i savjete o Biorela® proizvodima obratite se u naše Savjetovalište. Tim naših liječnika i farmaceuta rado će odgovoriti na vaša pitanja. Biorela® – totalno drugačija od ostalih Novi trendovi, najnovija znanstvena saznanja o dobrim bakterijama, inovacije i nove primjene dobrih bakterija naša su specijalnost. Znanje i predanost kvaliteti naše su najveće vrijednosti. Biorela® proizvodi osiguravaju inovativne formule, vrhunsku proizvodnju, vrhunske svjetske sojeve potvrđene učinkovitosti i sigurnosti, dokazanu stabilnost i djelotvorne doze.

PON:
UTO:
SRI:
ČET:
PET:
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
do
do
do
do
do
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00

Mogućnost plaćanja

Ponuda

O nama

Novo u ljekarnama!

Ciljana formula za snažan imunitet djece u obliku ukusnih prutića od prave mliječne čokolade.

Biorela® Choco Immuno Kids – super čokoladica za super snažnu obranu imuniteta!

Nova Biorela® Choco Immuno Kids prava je riznica sastojaka koji štite imunitet djece. Budući da o zdravlju treba voditi računa uzimajući u obzir različite aspekte, tako i Biorela® Choco Immuno Kids brine o imunitetu djece pružajući im ciljanu nutritivnu potporu ali i zaštitu zdrave crijevne mikrobiote koja je preduvjet dobrog zdravlja i imuniteta.

Prirodni visoko pročišćeni beta-glukani iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi te vrhunska kultura dobrih* bifidobakterija sastojci su nove Biorele® Choco Immuno Kids koji se uzimaju u obliku prutića od prave mliječne čokolade – jednom dnevno.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, a kultura bifidobakterija povećava broj ovih dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Biorela® Choco Immuno Kids preporučuje se za ciljanu nutritivnu potporu tijekom hladne sezone nakon čega se može uzimati Biorela® Choco Multi Kids za svakodnevnu nutritivnu potporu. Oba proizvoda dostupna su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Biorela Choco Immuno Kids – Za snažan imunitet djece

 

Biorela® – totalno drugačija od ostalih

Novi trendovi, najnovija znanstvena saznanja o dobrim bakterijama, inovacije i nove primjene dobrih bakterija naša su specijalnost. Znanje i predanost kvaliteti naše su najveće vrijednosti. Biorela® proizvodi osiguravaju inovativne formule, vrhunsku proizvodnju, vrhunske svjetske sojeve potvrđene učinkovitosti i sigurnosti, dokazanu stabilnost i djelotvorne doze.

Formulacije koje djeluju

Utemeljena na više od 30 godina istraživanja svjetski poznatih supersojeva i više od 300 kliničkih studija i članaka, Biorela® je preferirani brand dobrih* bakterija i znanstveno potvrđenih formulacija. Biorela® inovativne formule koriste samo najbolje svjetske sojeve s klinički potvrđenim djelovanjem u specifičnom zdravstvenom stanju. Bez obzira za koju namjenu vam trebaju dobre bakterije, u Bioreli® ćete upravo zato pronaći svoju djelotvornu formulu.

Pratimo najnovije znanstvene trendove

Znanost iz dana u dan donosi nove spoznaje i zdravstvene primjene dobrih bakterija, ne samo za zdravu probavu, već i kod brojnih izazova za zdravlje. Biorela® nudi učinkovite proizvode za ravnotežu crijevne mikrobiote, no ono što ju čini jedinstvenom su moderne, znanstveno potkrijepljene formule za imunitet, zdrav rast i razvoj djece te zdravlje trudnica.

Proizvodi za cijelu obitelj

Naši su oblici primjereni i djeci i odraslima. Proizvodi u kapsulama pogodni su za djecu i odrasle, vrećice s prahom osobito su primjerene djeci, dvostruke formule s rehidracijskom soli praktičan su izbor za cijelu obitelj, a posve jedinstveni, inovativni čokoladni oblici za sve generacije. Međutim, čokoladni oblik nije samo ukusan i privlačan svim dobnim skupinama: čokolada kao medij djeluje sinergijski s dobrim bakterijama, a osim toga osigurava iznimnu stabilnost različitim sojevima i njihovo bolje preživljavanje u probavnom sustavu.

Gdje kupiti: https://www.biorela.hr/gdje-kupiti/

 

Osvrti

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pošaljite poruku

Upišite ime*
Upišite e-mail*
Upišite poruku:*